V obci Čaňa vypukol veľký požiar, poškodené boli viaceré objekty (video+foto)

0
18

1.5.2024 (SITA.sk) – V obci Čaňa vypukol veľký požiar. Udialo sa tak 30. apríla okolo 15:00, keď v jednom z drevených provizórnych príbytkov začalo horieť. Požiar sa rozšíril aj na ďalšie provizórne príbytky, ktoré boli buď čiastočne alebo kompletne zničené.

Požiar sa rozšíril aj do areálu zberných surovín a začal tam horieť odpad, poškodené boli aj železné kontajnery. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Lenka Ivanová.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Ako polícia priblížila, na miesto prišli okamžite všetky záchranné zložky a hasiči, ktorí požiar uhasili. Polícia súčasne zamedzila vstupu nepovolaným osobám do blízkosti požiaru. Polícia informovala, že zatiaľ neevidujú zranených ani mŕtvych.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Požiar, ktorý vznikol, tak spôsobil všeobecné nebezpečenstvo pre poškodených a ich rodiny a celkovú škodu na majetku predbežne vyčíslenú na najmenej deväťtisíc eur. Po ukončení obhliadky miesta udalosti bolo začaté trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia,” informovala polícia s tým, že v zisťovaní a vyšetrovaní presnej príčiny vzniku požiaru budú pokračovať.

Viac k témam: Požiar
Zdroj: SITA.sk – V obci Čaňa vypukol veľký požiar, poškodené boli viaceré objekty (video+foto) © SITA Všetky práva vyhradené.