Fico bol podľa riaditeľky nemocnice disciplinovaný pacient, poďakovala sa aj zdravotníkom za výborne odvedenú prácu

0
12

31.5.2024 (SITA.sk) – Premiér Robert Fico (Smer-SD) je už v domácej ošetrovateľskej starostlivosti. Na sociálnej sieti o tom informovala Fakultná nemocnica s poliklinikou F.D.Roosevelta v Banskej Bystrici, v ktorej sa zotavoval po atentáte.

„Chcela by som preto touto cestou úprimne poďakovať jemu samotnému, pretože bol disciplinovaným pacientom, tímu našich skvelých zdravotníkov za výborne odvedenú prácu, všetkým ozbrojeným zložkám za profesionálny prístup a všetkým ľudom za silnú pozitívnu energiu, ktorú k nám posielali,” uviedla riaditeľka nemocnice Miriam Lapuníková. Nemocnica tiež popriala Ficovi dostatok síl a pozitívnej energie počas fyzicky i časovo náročnej rehabilitácie.

Premiéra Fica postrelili 15. mája počas výjazdového rokovania vlády v Handlovej. Útočník, ktorým je 71-ročný muž, čelí obvineniu z pokusu o úkladnú vraždu na chránenej osobe. Hrozí mu 25 rokov až doživotie za mrežami.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Streľba na premiéra Roberta Fica (fotografie)

Viac k témam: Premiér Slovenskej republiky, Streľba na premiéra Roberta Fica v Handlovej
Zdroj: SITA.sk – Fico bol podľa riaditeľky nemocnice disciplinovaný pacient, poďakovala sa aj zdravotníkom za výborne odvedenú prácu © SITA Všetky práva vyhradené.

Hodnotenie