Dovolenka bez hnačky? Je to možné. Poradíme vám ako

0
16

14.6.2024 (SITA.sk) – Letná sezóna a dovolenky sú v plnom prúde. Mnohí z nás sa chystajú oddychovať a spoznávať krásy Slovenska či celého sveta. Aj keď si to nikto z nás neželá, žiaľ, môže nás prekvapiť neželaný spoločník – hnačka.

Hnačka je nepríjemný prejav, ktorý môže viesť k vážnym komplikáciám.

Na trhu existuje množstvo prípravkov proti hnačke. Ako sa v nich orientovať?

Tu je dobré spozornieť. Niektoré prípravky proti hnačke sľubujú účinok do niekoľkých minút. Ale vedzte, je to len ako keby ste zátkovali fľašu s bublinkami a zatriasli ňou. Prejavy vám ustúpia, ale problém ostáva v tele a stupňuje sa nápor na náš imunitný systém. Dostupné prípravky sa zameriavajú na potlačenie prejavov, ako je častá a vodnatá stolica, bolesť brucha. Neriešia príčinu – zápal v čreve, ktorý vznikol ako imunitná odpoveď nášho organizmu na pôsobenie vírusov, baktérií, ale aj lepku či laktózy pri potravinovej intolerancii. Všetko potrebuje svoj čas. Preto je dôležité hnačku vyriešiť komplexne. Aj prejavy, aj príčinu a v čo najkratšom možnom čase.

Tasectan je zdravotnícka pomôcka, ktorá pôsobí komplexne:

znižuje prejavy hnačky, teda častú a vodnatú stolicu
vyrieši príčinu hnačky, teda neutralizuje zápal
a účinkuje v priebehu 12 hodín.

Tasectan je spojenie tanínu a želatíny, preto ho možno užívať súčasne aj s inými liekmi, nepotrebujeme časový rozostup.

Tasectan je vhodný pre všetky vekové kategórie, vrátane novorodencov. Pre deti do 14 rokov je dostupný vo forme prášku bez chuti a zápachu, ktorý možno jednoducho primiešať do lyžičky materského mlieka, vody alebo čaju. Pre dospelých a deti nad 14 rokov je Tasectan dostupný aj vo forme kapsúl.

Pred použitím zdravotníckej pomôcky Tasectan si prečítajte informáciu pre používateľa.

Nezabúdajte aj na prevenciu

Dodržiavaním základných hygienických pravidiel, ako je pravidelné umývanie rúk (najmä pred jedlom a po použití toalety), dôkladné umývanie ovocia a zeleniny, používanie čistého riadu a vyhýbanie sa kontaktu s nakazenými osobami, sa môžete hnačke na cestách vyhnúť.

V prípade, že sa hnačka predsa len objaví, neváhajte a stavte na Tasectan. Vďaka komplexnému pôsobeniu vám môže pomôcť efektívne sa zbaviť hnačky a jej príčiny, čím si užijete dovolenku bez nepríjemných starostí.

Viac informácií o zdravotníckej pomôcke Tasectan a jeho účinkoch nájdete na webovej stránke www.tasectan.sk.

S Tasectan môžete mať bezstarostnú dovolenku bez hnačky.

TAS-SK-052024-319

Tento článok nie je autorským obsahom SITA.sk. Bol dodaný klientom, uverejnený ako platený PR článok.

Viac k témam: bolesť brucha, bolesť brucha u detí, hnačka, hnačka a bolesť brucha, hnačka a kŕče v bruchu, hnačka na dovolenke, hnačka u bábätka, hnačka u detí v lete, hnačka v lete, na hnačku, neprestávajúca hnačka, PR, strava pri hnačke, Tasectan, vracanie a hnačka u dospelých
Zdroj: SITA.sk – Dovolenka bez hnačky? Je to možné. Poradíme vám ako © SITA Všetky práva vyhradené.

Hodnotenie