Rýchla pôžička pre nezamestnaných

0
2502

Nejednému z nás sa už stala situácia, kedy sme sa dostali do nepríjemnej situácie zo dňa na deň. Pre mnoho ľudí je fakt ostať nezamestnaným zo dňa na deň nočnou morou. Nehovoriac o tom, že mnoho ľudí si myslí, že pokiaľ nemajú prácu, vziať si pôžičku je priam nemožné.

Nezúfajte, my vám poradíme ako si vziať pôžičku pre nezamestnaných, pri ktorej nie sú potrebné žiadne potvrdenia o príjme, či iné doklady. Pre nezamestnaných je teda skvelou voľbou online pôžička pre nezamestnaných, spotrebiteľská pôžička nezamestnaným alebo SMS pôžička pre nezamestnaných. Tie sa dajú získať aj bez ručenia, avšak ide o menšie sumy a na kratšiu dobu splatnosti.

Dizajn-bez-názvu-6-1-1024x536 Rýchla pôžička pre nezamestnaných

Pôžička z hyperfinancie.sk

Vziať si pôžičku je veľmi jednoduché. Stačí vyplniť zopár krokov na webe hyperfinancie.sk. Následne Vás bude kontaktovať obchodný zástupca, ktorý Vám navrhne produkt, ktorý je pre Vás najvhodnejší. Stačí Vám iba občiansky preukaz a ešte jeden doklad totožnosti. Môže ísť o pas, či vodičský preukaz. Pôžička je bez akýchkoľvek poplatkov vopred.

Prehľadné portály o pôžičkach

Na internete nájdete tiež mnoho portálov, ktoré poskytujú prehľadné tabuľky o pôžičkách od rôznych sprostredkovateľov. Jedným z nich je napríklad www.pozickauver.sk, ten združuje niekoľko 10 poskytovateľov pôžičiek. Medzi nimi napríklad aj Finzo, VÚB banka, či Žltý melón.

Dizajn-bez-názvu-4-1-1024x536 Rýchla pôžička pre nezamestnaných

Pôžičky pre nezamestnaných bez dokladovania príjmu

Je logické, že ak ste nezamestnaný, nemáte ako dokladovať svoj príjem, avšak každému je jasné, že peniaze potrebujete, nakoľko ste sa ocitli v nepríjemnej situácií. V minulosti bolo mnoho nebankových spoločností, ktoré poskytovali pôžičky bez toho, aby potrebovali mať vydokladovaný Váš príjem, avšak je to veľké riziko či už pre veriteľa, alebo dlžníka. Preto sa teraz využívajú skôr špecializované rýchle pôžičky pre nezamestnaných bez príjmu. Väčšinou ide o spoločnosti, ktoré podľa zákonov nemôže ani na Slovenskom pôžičkovom trhu pôsobiť.

Pôžičky pre nezamestnaných bez ručenia

Rýchla pôžička je možná aj bez ručenia. Ide o pomerne nový typ pôžičky od súkromných investorov. Tí sú vo veľkej výhoda oproti klasickým bankovým domov a nebankovým spoločnostiam a to najmä preto, nakoľko poznajú situáciu svojho budúceho klienta. Preto poskytujú úvery aj bez ručenia hnuteľným, či nehnuteľným majetkom, čo pomáha sprístupniť takýto druh pôžičky ľuďom. Bez ručenia tak môže dostať peniaze ktorýkoľvek občan Slovenska.