Portál URČI CENU mení trh s nehnuteľnosťami

0
14

3.6.2024 (SITA.sk) – Potrebujete predať nehnuteľnosť alebo naopak plánujete kúpu domu či bytu? Jedinečný portál URČI CENU za krátke obdobie svojho fungovania pomohol stovkám majiteľov predať ich nehnuteľnosť alebo nastaviť jej reálnu predajnú cenu a zároveň dáva priestor kupujúcim.

Situácia na realitnom trhu doma či vo svete sa neustále mení a vyvíja. Vysoké ceny nehnuteľností, neúmerné úroky a náročné podmienky pre získanie hypotekárneho úveru spôsobili počas minulého roka rekordný prepad dopytov po nehnuteľnostiach. Podľa prieskumov však Slovákov, ktorí plánujú kúpu domu či bytu neustále pribúda. No tento krok je pre nich najmä z finančného hľadiska častokrát takmer nerealizovateľný. Jedným z riešení, ako realitný trh nielen rozhýbať, ale aj správne nastaviť ceny nehnuteľností je dať priestor kupujúcim. A ten majú vďaka jedinečnému portálu URCICENU.SK!

Vyše 10 000 inzerátov z celého Slovenska aj zahraničia

Portál zaznamenal prvé úspechy už hneď po spustení vo februári 2023. Za rok pôsobenia prešiel skutočným testom reálnych užívateľov, ktorý pomohol zefektívniť jeho fungovanie, vďaka čomu sa ešte lepšie prispôsobil potrebám inzerujúcich aj kupujúcich klientov, súkromným osobám ale aj developerom a realitným kanceláriám. Dnes má ponuka portálu URČI CENU vyše 10 000 inzerátov z celého Slovenska aj zahraničia a neustále rastie. Za krátke obdobie svojho fungovania pomohol stovkám majiteľov predať ich nehnuteľnosť alebo nastaviť jej reálnu predajnú cenu.

Výhody pre kupujúcich

Bezkonkurenčnou výhodou portálu URČI CENU je, ako samotný názov prezrádza, možnosť určiť cenu nehnuteľnosti a teda dať majiteľom, realitným kanceláriám či developerovi konkrétnu a reálnu finančnú ponuku. Táto ponuka je samozrejme zadarmo, nezáväzná a o následnej kúpe a predaji sa obe strany dohodnú po spoločnej ohliadke. Pokiaľ bude cena majiteľom akceptovaná, bude kupujúci následne kontaktovaný ohľadom obhliadky nehnuteľnosti. Ďalší postup je štandardný ako pri akejkoľvek inej nehnuteľnosti.

Výhody pre predávajúcich

Privysoko alebo prinízko nastavená cena na bežných portáloch môže mnohých potenciálnych kupcov odradiť a nedochádza tak k vzájomnej komunikácii medzi oboma stranami, s možnosťou uzavretia obchodu k obojstrannej spokojnosti. Predávajúci vďaka ponukám v reálnom čase vidí, akú skutočnú hodnotu z pohľadu a možností kupcov jeho nehnuteľnosť má.

Výhody pre realitné kancelárie

Pre realitných maklérov je portál URČI CENU najmä nástrojom na nastavenie a určenie reálnej ceny nehnuteľností od reálnych kupujúcich. Ďalšou výhodou je práca s dopytmi, teda klientmi s nastaveným budgetom.

Výhody pre developerov

Správne nastavenie cien predaja projektu je pre developerov kľúčové a reálny feedback od potenciálnych kupujúcich je benefit, ktorý žiadna iná stránka nedokáže poskytnúť.

Neustály rast a inovácie

Portál URČI CENU napreduje ďalej a pre svojich klientov chystá ďalšie zaujímavé novinky a vylepšenia, ktoré im pomôžu pri kúpe či predaji nehnuteľností a zefektívnia ich prácu. O všetkých vylepšeniach informuje aj prostredníctvom sociálnych sietí.

Vďaka svojmu inovatívnemu prístupu a zameraniu na potreby užívateľov sa táto platforma stáva kľúčovým hráčom na slovenskom trhu s nehnuteľnosťami. A tento trend bude pokračovať. URČI CENU prinesie ešte viac príležitostí pre efektívnejšie a spravodlivejšie obchodovanie s nehnuteľnosťami. Nenechajte si ich ujsť.

Viac informácií na www.urcicenu.sk.

Informačný servis

Viac k témam: Nehnuteľnosti, PR, trh s nehnuteľnosťami, URČI CENU
Zdroj: SITA.sk – Portál URČI CENU mení trh s nehnuteľnosťami © SITA Všetky práva vyhradené.

Hodnotenie