Video: Díler Michal skončil v rukách polície, počas akcie Šuhaj našli striekačku s metamfetamínom

0
146

9.8.2019 (Webnoviny.sk) – Policajti pri protidrogovej akcii s názvom Šuhaj zadržali v Trnave štyri osoby. Počas akcie v utorok spravili Kriminalisti okresného riaditeľstva v Trnave domovú prehliadku bytu na Golianovej ulici a dve prehliadky áut.

Zaistili striekačku s podozrivou látkou

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, kriminalistom sa podarilo zaistiť striekačku, v ktorej zostalo 952 miligramov podozrivej látky.

Striekačku s kryštalickou látkou podrobili expertíze na Kriminalisticko-expertíznom ústave Policajného zboru, ktorý potvrdil prítomnosť metamfetamínu. Podľa polície by sa dalo z takéhoto množstva omamnej látky vyrobiť minimálne deväť dávok drogy.

Obvinili 22-ročného Michala

Ako ďalej informovala Kredatusová, vyšetrovateľ prepustil zo zadržania tri osoby a obvinil 22-ročného Michala z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Mladík je podozrivý z predaja drog dílerom, ako aj konečným konzumentom. Vyšetrovateľ spracoval podnet pre prokurátora na jeho väzobné stíhanie. Obvinený bol už v minulosti za takýto čin odsúdený a preto mu hrozí väzenie na desať až pätnásť rokov.

Viac k témam: drogový díler, metamfetamín, protidrogová razia
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Díler Michal skončil v rukách polície, počas akcie Šuhaj našli striekačku s metamfetamínom © SITA Všetky práva vyhradené.