V Poprade našli prokurátora s bodným poranením brucha, cudzie zavinenie vylúčili

0
107

28.11.2019 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 28. november, 12:19

Polícia dementovala zverejnené správy niektorých médií, podľa ktorých zomrel prokurátor, ktorého vo štvrtok našli so zraneniami v Poprade. Na sociálnej sieti informovala, že zranený prokurátor žije. Informácie vyvrátila aj Generálna prokuratúra. Viac informácií k prípadu polícia poskytne neskôr.

Prokurátora Okresnej prokuratúry v Poprade vo štvrtok našli doma s bodným poranením brušnej dutiny. Hospitalizovali ho a je mimo ohrozenia života, informovala agentúru SITA hovorkyňa Úradu špeciálnej prokuratúry Jana Tökölyová.

Dodala, že vyšetrovatelia „zatiaľ pracujú s pravdepodobnou verziou, ktorá cudzie zavinenie nepotvrdzuje“. Ďalšie informácie zatiaľ nebudú poskytovať. Informácie potvrdila aj hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová. Podľa nej záchranári prijali na tiesňovú linku 155 o 8:17 informáciu o tom, že pomoc potrebuje zranený muž. „Záchranári ho ošetrili a s bodným poranením brucha previezli pri vedomí do nemocnice,“ uviedla Krčová.

Viac k témam: prokurátor
Zdroj: Webnoviny.sk – V Poprade našli prokurátora s bodným poranením brucha, cudzie zavinenie vylúčili © SITA Všetky práva vyhradené.