Polícia rýchlo objasnila vraždu v obci Pažiť, dôchodcu dobodal 26-ročný muž z okresu Prievidza

0
202

24.1.2020 (Webnoviny.sk) – Polícia v krátkom čase objasnila vraždu 74-ročného muža, ktorého vo štvrtok popoludní našli mŕtveho na dvore rodinného domu v obci Pažiť v okrese Partizánske.

“Krajský vyšetrovateľ z Trenčína vzniesol obvinenie za obzvlášť závažný zločin vraždy voči 26-ročnému mužovi z okresu Prievidza. Obvinený muž mal v utorok 21. januára v poobedňajších hodinách na dvore rodinného domu v obci Pažiť niekoľkokrát bodnúť nožom 74-ročného muža. Napadnutý muž na následky zranení zomrel,” informovala na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Muža zadržali prievidzskí policajti vo štvrtok 23. januára, pretože sa v Prievidzi dopúšťal nebezpečného vyhrážania a porušovania domovej slobody.

“V priebehu vyšetrovania prievidzskí kriminalisti zistili, že zadržaný muž sa dopustil aj uvedenej vraždy. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov,” doplnila polícia.

Viac k témam: vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia rýchlo objasnila vraždu v obci Pažiť, dôchodcu dobodal 26-ročný muž z okresu Prievidza © SITA Všetky práva vyhradené.