Muž napadol dôchodcu a okradol ho. Z lupu sa však dlho netešil, prezradili ho vytŕčajúce bankovky

0
298

2.4.2021 (Webnoviny.sk) – Muž prepadol dôchodcu, z lupu sa však dlho netešil. Ako informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti, v stredu krátko pred 21:30 oznámil policajtom 74-ročný muž, že po tom, čo v košickej mestskej časti Západ vystúpil z autobusu MHD, ho fyzicky napadol neznámy muž a ukradol mu 320 eur.

Dôchodca policajtom popísal muža, ktorý ho niekoľkokrát udrel do tváre a z bundy mu vytiahol peňaženku s hotovosťou. Popis muža dostali všetky policajné hliadky. Jedna z nich pri prechádzaní Popradskou ulicou smerom k Festivalovému námestiu spozorovala osobu, ktorej popis bol totožný s popisom podozrivého. Navyše mu z vrecka bundy trčali bankovky.

„Príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky muža expresne dopravili na oddelenie, kde mu vyšetrovateľ vystavil faktúru za jeho konanie vo forme obvinenia z lúpeže,” informuje polícia.

Viac k témam: krádež, napadnutie, zlodej
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž napadol dôchodcu a okradol ho. Z lupu sa však dlho netešil, prezradili ho vytŕčajúce bankovky © SITA Všetky práva vyhradené.