môjDOMOV prináša nový pohľad na financovanie bývania

0
185

15.1.2021 (Webnoviny.sk) – Situácia na trhu úverov na bývanie je omnoho prísnejšia a získanie financií na zabezpečenie nového bývania komplikovanejšie. Dnes už je dôležité, aby mal klient pri kúpe nehnuteľnosti nasporenú určitú čiastku, spravidla aspoň jednu pätinu. Preto na to treba myslieť čo najskôr a zmeniť aj pohľad na financovanie svojho bývania. Aby bola cesta k vysnívanému domovu jednoduchšia a aby sme boli v tom správnom momente pripravení. Prvá stavebná sporiteľňa ponúka novinku, ktorá dostala príznačný názov – môjDOMOV.

“Ponúkame klientom dlhodobú garanciu a istotu, ktorú im neposkytne žiadna hypotéka. Zavedenie tejto novinky predstavuje novú etapu stavebného sporenia a návrat k jeho “prapôvodnej” myšlienke. Práve preto sme prišli s ponukou môjDOMOV, ktorá kombinuje výhody sporenia a úveru so zaujímavou a  dlhodobo garantovanou úrokovou sadzbou. Ide o úrokovú  sadzbu, akú doteraz PSS svojim klientom nikdy neponúkala. Reagujeme na zmeny na trhu a  vylepšujeme našu ponuku pre klientov. Neprichádzame s finančným plánom, prichádzame s ideou a novým pohľadom na financovanie bývania,” uviedla Daša Matušíková, riaditeľka úseku marketingu Prvej stavebnej sporiteľne.

Spoznajte môjDOMOv

Novinka rešpektuje tradíciu stavebného sporenia a pridáva k nej niečo dôležité naviac. Príprava financií prostredníctvom pravidelného mesačného sporenia a k nej výhodný stavebný úver s garantovanou úrokovou sadzbou – to je podstata, na ktorej novinka stojí. môjDOMOV je ideálnym riešením pre tých, ktorí sa nespoliehajú na náhody, ale svoju budúcnosť zodpovedne plánujú. Predstavuje výhodnú formu financovania kúpy alebo výstavby nehnuteľnosti. A predovšetkým – umožní vyhnúť sa nepredvídateľným situáciám v podobe zmeny úrokovej sadzby úveru na bývanie.

Riešenie pre vašu budúcnosť

MôjDOMOV ponúka sporenie, inak povedané prípravu financií na budúce riešenie bývania. Lebo v dnešnej dobe je nevyhnutné myslieť niekoľko krokov dopredu. Jeho hlavným benefitom je však stavebný úver s garantovanou úrokovou sadzbou počas celej doby splácania. Úroková sadzba je teraz najnižšia v histórii Prvej stavebnej sporiteľne. Klientov, ktorí si uzatvoria zmluvu o stavebnom sporení v tarife môjDOMOV a budú si pravidelne mesačne sporiť aspoň vo výške pravidelného mesačného vkladu, čaká úroková sadzba 1,8 % ročne. Pre ostatných klientov v tarife môjDOMOV to bude 1,9 % ročne. Stavebný úver je až do výšky 50 tisíc eur bez potreby založenia nehnuteľnosti. môjDOMOV ponúka aj flexibilitu. Ak sa situácia klienta zmení, možno tomu prispôsobiť aj podmienky sporenia.

Finančné plánovanie budúcnosti pre deti

MôjDOMOV môže byť ideálnym riešením aj pre rodičov, ktorí chcú pripraviť finančnú rezervu pre svoje dieťa. Pravidelným sporením do 18-teho roku veku mu zabezpečia výhodné podmienky na získanie stavebného úveru s garantovanou úrokovou sadzbou. V stavebnom sporení naďalej platí možnosť získať štátnu prémiu vo výške 2,5 % z ročného vkladu (do 70 eur) a úroky. Pri detských zmluvách sa príjem rodičov neskúma.

Koronakríza zmenila status quo v oblasti financovania bývania a najmä vnímanie sporenia. Väčšina ľudí si uvedomuje potrebu prípravy financií na horšie časy. Novinka môjDOMOV ponúka riešenie pre všetkých, ktorým záleží na domove ako na najdôležitejšom mieste na svete.

Informačný servis

Viac k témam: bývanie, môjDOMOV, PR, Prvá stavebná sporiteľňa, PSS, stavebné sporenie
Zdroj: Webnoviny.sk – môjDOMOV prináša nový pohľad na financovanie bývania © SITA Všetky práva vyhradené.