Foto: V Trnavskom kraji malo nehodu viacero motorkárov, jeden prišiel o nohu

0
147

13.8.2019 (Webnoviny.sk) – Niekoľko nehôd motocyklistov zaevidovali policajti v uplynulých dňoch v Trnavskom kraji.

Dvaja z nich skončili s vážnymi zraneniami. V sobotu v katastri obce Radošovce (okres Skalica) predbiehal 28-ročný motocyklista z Prahy v neprehľadnom úseku osobné auto.

V ľavom pruhu sa zrazil s protiidúcim VW Passat. Motocyklista spadol na zem, jeho motorku Suzuki 600 odhodilo do poľa. Mladého muža previezol vrtuľník do nemocnice. Pri nehode mu amputovalo nohu od členka.

V nedeľu v Jahodnej (okres Dunajská Streda) nedala 19-ročná vodička BMW prednosť motocyklu, ktorý išiel po hlavnej ceste. Po zrážke motocyklisti z Českej republiky spadli na zem a 46-ročná spolujazdkyňa sa zranila ťažko. V ten istý deň havaroval motocyklista na horskom priechode Havran v okrese Piešťany. Zrejme v dôsledku vysokej rýchlosti vyšiel z cesty a spadol. Zranil sa ľahko. V nedeľu večer v obci Šajdíkové Humence (okres Senica) sa zrazil 18-ročný vodič na skútri s chodcom. Motocyklista spadol na zem a ľahko sa zranil.

Viac k témam: motorkári, nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: V Trnavskom kraji malo nehodu viacero motorkárov, jeden prišiel o nohu © SITA Všetky práva vyhradené.