Fico označil Beblavého za privatizačné dieťa a vymetača politických strán, obul sa aj do Kisku a Trubana

0
235

30.8.2019 (Webnoviny.sk) – Podľa predsedu Smeru-SD Roberta Fica sa podanie návrhu na odvolanie funkčnej vlády pár mesiacov pred koncom volebného obdobia, nedá nazvať nijako inak, len ako pokus za každú cenu liať špinu a bez dôkazov obviňovať.

„To je totiž jediné, čo dnes súčasná opozícia dokáže robiť. Žiadna alternatíva, žiadna nová vízia, len nenávisť. Poslanecký klub strany Smer-SD bude predsedu vlády a celú koaličnú vládu pred opozíciou, ktorú reprezentujú uznaní daňoví podvodníci ako Andrej Kiska a Igor Matovič, narkoman a podozriví z obchodovania s drogami ako Boris Kollár a Michal Truban, pozemkový špekulant Richard Sulík či privatizačné dieťa a vymetač politických strán Miroslav Beblavý, brániť všetkými dostupnými prostriedkami a návrh na vyslovenie nedôvery považuje za absolútne neopodstatnený, účelový a predovšetkým smiešny,” povedal Fico. Jeho stanovisko agentúre SITA zaslal hovorca Smeru-SD Ján Mažgút.

Opoziční poslanci vyzbierali podpisy na mimoriadnu schôdzu parlamentu, na ktorej chce odvolávať premiéra Petra Pellegriniho (Smer-SD). Dôvodom je podľa lídra hnutia OĽaNO Igora Matoviča zbabelosť, akou sa postavil k odvolaniu štátnej tajomníčky Moniky Jankovskej, ktorej policajti zadržali mobilný telefón v súvislosti s možnou komunikáciou s Marianom K. pomocou aplikácie Threema.

Viac o téme: Kočnerova Threema

Viac k témam: Kočner komunikácia Threema, predseda strany Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Fico označil Beblavého za privatizačné dieťa a vymetača politických strán, obul sa aj do Kisku a Trubana © SITA Všetky práva vyhradené.