Bratislavské Nové Mesto znova otvorí Tržnicu na Trnavskom mýte, informoval starosta Kusý

0
173

19.4.2020 (Webnoviny.sk) – Bratislavské Nové Mesto od pondelka znova otvorí Tržnicu na Trnavskom mýte. Na sociálnej sieti o tom počas týždňa informoval starosta mestskej časti Rudolf Kusý.

“V uplynulých dňoch sme vykonali všetky potrebné hygienické opatrenia – dezinfekciu podláh, striešok, stolov, spoločných priestorov, výmenu filtrov v klimatizácii a vetraní a podobne, preto môžeme Tržnicu od pondelka opäť otvoriť,” napísal Kusý.

Vstup do Tržnice bude fungovať z bočného vchodu od Železničnej polikliniky. Pri vstupe do priestorov bude povinné rúško a pripravená bude dezinfekcia rúk.

V zmysle nariadenia Ústredného krízového štábu SR sa otvoria v Tržnici iba niektoré prevádzky, a to lahôdky, teplá kuchyňa, predaj čerstvých rýb, lekáreň a potreby pre včelárov a záhradkárov.

“Ďalšie prevádzky budeme otvárať postupne, hneď ako to bude možné z hľadiska bezpečnosti návštevníkov, predajcov aj pracovníkov EKO podniku, ako aj z pohľadu nariadení krízového štábu. V tejto chvíli sme požiadali o usmernenie Úrad verejného zdravotníctva SR,” uzavrel Kusý.

Viac k témam: Trnavské mýto, tržnica
Zdroj: Webnoviny.sk – Bratislavské Nové Mesto znova otvorí Tržnicu na Trnavskom mýte, informoval starosta Kusý © SITA Všetky práva vyhradené.