Bratislavčan sa policajtom namiesto vodičáku „preukázal“ striekačkou s drogou (video)

0
157

5.5.2020 (Webnoviny.sk) – Kuriózny prípad riešili cez víkend dopravní policajti v Bratislave. Na Popradskej ulici zastavili vodiča VW Golf, ktorý jazdil zo strany na stranu, bez smeroviek a nerešpektoval vodorovné dopravné značenie. Keďže nemal doklady, predviedli ho na policajné oddelenie. Tu mu rovno pred policajtmi vypadla z vrecka zatavená injekčná striekačka.

Z vrecka mu vypadol pervitín

Ako informovala bratislavská krajská polícia, 37-ročný Bratislavčan, ktorý ani nie je držiteľom vodičského oprávnenia, nevedel na mieste hodnoverným spôsobom preukázať svoju totožnosť.

Hliadka ho tak predviedla na policajné oddelenie. Pri hľadaní dokladu totožnosti mu z vrecka vypadla striekačka s bielou kryštalickou látkou a podľa jeho vyjadrenia malo ísť o pervitín.

Bratislavčan čelí obvineniu

V tejto súvislosti poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Ako informovala polícia, Bratislavčan je podozrivý zo spáchania priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, pričom s ním bola spísaná správa o výsledku objasňovania priestupku.

Podrobil sa aj lekárskemu vyšetreniu na prítomnosť omamných látok v krvi, na výsledky sa ešte čaká.

Viac k témam: drogy, nelegálne obchodovanie, obvinenie
Zdroj: Webnoviny.sk – Bratislavčan sa policajtom namiesto vodičáku „preukázal“ striekačkou s drogou (video) © SITA Všetky práva vyhradené.