Vzdelávacie možnosti pre začínajúcich podnikateľov

0
1142
mlady business cita noviny

Žiaden majiteľ firmy vám, ako začínajúcemu podnikateľovi, rozhodne nepovie, že je to jednoduchá záležitosť. Pred začiatkom akejkoľvek podnikateľskej činnosti by ste si preto mali rozšíriť obzory. Skúste využiť všetky možné alternatívy, ako sa v problematike zakladania firiem vzdelávať tak, aby to pre vás v procese jej zakladania bolo čo najjednoduchšie. Samozrejme, že internet je plný „návodov, ako na to“, no istotu môžete vždy nájsť aj prostredníctvom rôznych kurzov a seminárov.

Projekt Slovak Business Agency

Vedeli ste, že takéto semináre ponúka okrem mnohých súkromných konzultačných spoločností aj pološtátna platforma Slovak Business Agency? Stačí si len vybrať tému, zaregistrovať sa a zúčastniť sa. SBA ponúka široké spektrum služieb, od seminárov a prednášok, cez konzultácie s mentorom a konzultantom až po odpovede na konkrétne otázky z podnikania. Ďalšími výhodami sú jeho Kurz podnikateľských zručností, Maloobchodná akadémia či Projekt financovania podnikania.

mlady-podnikatel-1024x536 Vzdelávacie možnosti pre začínajúcich podnikateľov

Slovenská sporiteľňa

Nezáleží na tom, či ste budúci alebo už začínajúci podnikateľ. Program www.zacinamepodnikat.sk ponúka každému záujemcovi vypracovanie biznis plánu na mieru, ako aj kalkuláciu príjmov a výdavkov. Je jedno, či ste študent, začínajúci podnikateľ, zamestnaný alebo nezamestnaný. Svoj talent a nápady tak môžete premeniť na podnikanie!

Vaše nápady môžete zároveň konzultovať so špecialistom, absolvovať online vzdelávací program Rozbehni sa vo vašom regióne či absolvovať podnikateľské školenia. No a v prípade, že splníte požiadavky, banka vám ponuke využívanie bezplatného účtu na jeden rok od založenia podnikanie i úverové produkty do 50 000 €.

mlada-umelkyna-1024x536 Vzdelávacie možnosti pre začínajúcich podnikateľov

Tatra banka

Ste mladý umelec bažiaci po sláve a uznaní? Tatra banka už dve desaťročia sponzoruje mladých a/alebo začínajúcich umelcov. V spolupráci s Nadáciu Tatra bankygrantových programov podporujú talent, nadanie, inovatívnosť a intelekt. Nadácia dlhodobo podporuje aj vzdelávanie na stredných a vysokých školách, no najmä pôvodné slovenské umenie a dizajn. Taktiež zabezpečuje stretnutia s rôznymi svetovými vedeckými odborníkmi (držiteľmi Pulitzerovej či Nobelovej ceny) a umožňuje aj rozvoj profesorov a študentov slovenských škôl.