Je virtuálne sídlo výhodnejšie ako prenájom?

0
1021
virtualne sidlo v bratislave

Uvažujete o začatí podnikania alebo ste s novým podnikaním práve začali? Máte už vymyslený aj jej názov, no zatiaľ však nemáte však budget na priestory pre vaše podnikanie? Ideálnym riešením je pre vás virtuálne sídlo. Aké sú jeho benefity? Koľko vás bude stáť? A koľko peňazí vám reálne ušetrí?

Benefity virtuálneho sídla

Asi najrozhodujúcejším parametrom virtuálneho sídla sú jeho minimálne náklady. Keďže väčšina zamestnávateľov v súčasnosti vyžaduje flexibilnú pracovnú dobu, vaši potencionálni zamestnanci tak niekoľko hodín strávených cestovaním do práce využijú efektívnejšie – na prácu. Ďalšími výhodami sú súkromie so samostatnou poštovou adresou pre podnikanie a bezpečná preprava, uzamknutie a stráženie vašej pošty 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Koľko ma bude stáť?

Jeho cena sa totiž pohybuje od 5 € do 30 € mesačne v závislosti od toho, aké služby na prevádzkovanie vášho sídla potrebujete. A povedzme si na rovinu, kde by ste takto lacný prenájom v dnešnej dobe ešte našli? Vy tak ušetríte značný balík peňazí, ktorý následne môžete investovať radšej do vášho podnikania.

Tento balíček však okrem adresy obsahuje aj zdĺhavé administratívne služby či evidenciu pošty a e-mailov. V cene virtuálneho sídla je aj možnosť prenájmu zasadacej miestnosti potrebnej pre obchodné rokovania a schôdzky s významnými klientmi.

budova-1-1024x536 Je virtuálne sídlo výhodnejšie ako prenájom?

Adresa môjho virtuálneho sídla

Povedzme, že potrebujete opraviť ústredné kúrenie. Vybrali by ste si radšej firmu z Hornej Dolnej alebo hlavného mesta? S virtuálnym sídlom priamo v centre Bratislavy získate prestíž a dôveryhodnosť potrebné pre vaše podnikanie.

Ako virtuálne sídlo šetrí peniaze?

Keďže sídlo vášho podnikania musíte mať zapísané v Obchodnom registri, virtuálne sídlo vám ušetrí množstvo peňazí za prenájom často aj neplnohodnotne využitých priestorov. Ak teda budete vy aj vaši zamestnanci mimo kancelárie, úplne vám postačí alternatíva v podobe virtuálneho sídla.  

Z predchádzajúceho teda vyplýva, že virtuálne sídlo je skutočne finančne výhodnejšie ako prenájom veľkých kancelárskych priestorov. Ste vo vodách podnikania nováčik a potrebovali by ste okrem virtuálneho sídla aj založenie spoločnosti na kľúč? Jasnou voľbou je virtuálne sídlo, ktoré tieto dve služby ponúka súčasne. Vyhnete sa tak mnohým administratívnym vybavovačkám a ušetrite svoje nervy.