Ako môžem získať študentskú pôžičku?

0
498

Ste študent vysokej alebo strednej školy a radi by ste sa dozvedeli o online pôžičke pre študentov? Niekto by si možno pomyslel, že takýto druh pôžičky neexistuje, avšak aj bežný študent si môže takouto formou požičať peniaze a to dokonca s nízkym úrokom a bez poplatku. 

Život študenta býva niekedy ťažký, o to viac ak študuje denne, platí si študijné materiály, cestovné, či dokonca bývanie. O to ťažšie je to zvládnuť to pri náročnom štúdiu. Práve na tieto náklady je ideálny študentská pôžička, ktorá im pomôže zvládnuť pokrytie týchto nákladov.

Dizajn-bez-názvu-4-1024x536 Ako môžem získať študentskú pôžičku?

Študentské výhody

Banky aj nebankové spoločnosti vedia, že mnoho študentov nemôže pracovať popri školských povinnostiach, preto ponúkajú aj výhodný splátkový kalendár, nízky úver, či nezaplatené sprostredkovanie pôžičky. Pôžičku si tiež viete rozdeliť na niekoľko mesačné splátky tak, aby ste boli schopný ju splácať. V neposlednom rade je veľkou výhodou aj rýchle poskytnutie.

Na čo môžem využiť študentskú pôžičku?

Pôžičky pre študentov sú v prvom rade na to, aby umožnili hladký priebeh štúdia a študent mal možnosť a prostriedky na všetko potrebné, čo k štúdiu potrebuje. Pôžičku však môže využiť na čokoľvek, bez toho aby od neho niekto žiadal doklad o tom, na čo boli peniaze použité.

Dizajn-bez-názvu-2-1024x536 Ako môžem získať študentskú pôžičku?

Podmienky získania pôžičky pre študenta

Každá banka aj nebankovka má svoje vlastné podmienky, avšak zväčša ide o tieto podmienky:

  • Musíte spĺňať vek od 18 do 26 rokov
  • Je potrebné predložiť občiansky preukaz a potvrdenie o návšteve školy
  • Prísť s osobou s pravidelným príjmom, ktorá sa  bude podieľať na splácaní, alebo bude vašim ručiteľom