Ministerstvo práce zriadilo v súvislosti s koronavírusom novú infolinku pre verejnosť

0
353

16.3.2020 (Webnoviny.sk) – Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR posilňuje v súvislosti s mimoriadnou situáciou spôsobenou novým koronavírusom komunikáciu s verejnosťou.

“Počnúc 17.3. od 8:00 sa môžu občania obracať s otázkami na odborníkov tak emailom a telefonicky, ako aj na nové adresy. Z dôvodu pravdepodobnej vyťaženosti linky, ako aj v záujme presnosti otázok, a tým zrozumiteľnosti komunikácie, však prosíme, aby občania podľa možností uprednostňovali mailovú komunikáciu s konkrétnym naformulovaním otázok na nových adresách covid19@praca.gov.sk, respektíve covid19@employment.gov.sk,” informuje rezort práce.

V pracovných dňoch v čase od 8:00 do 16:00 bude k dispozícii aj telefonická linka s bratislavskou predvoľbou 02/2046 1100.

Odborníci budú podľa ministerstva poskytovať odpovede na otázky v gescii rezortu práce, ktoré súvisia prioritne s oblasťou pracovného práva, v prípade otázok mimo jeho pôsobenia budú vedieť operatívne navigovať spoluobčanov na iné vecne príslušné inštitúcie a ich aktuálne informačné zdroje.

“Ak klient potrebuje informácie týkajúce sa aktivít Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny, môže svoje otázky adresovať na media@upsvr.gov.sk. Môže však využiť aj formulár „Skúsenosti a postrehy“ umiestnený na webovej stránke ústredia,” dodáva ministerstvo.

Viac k témam: Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Ministerstvo práce zriadilo v súvislosti s koronavírusom novú infolinku pre verejnosť © SITA Všetky práva vyhradené.