Kartová spoločnosť American Express umožní zamestnancom prácu z domu až do júna 2021

0
292

13.9.2020 (Webnoviny.sk) – Americká spoločnosť American Express, ktorá vydáva kreditné karty, predlžuje platnosť svojej politiky práce z domu do júna 2021 v snahe poskytnúť celej svojej globálnej pracovnej sile dodatočnú flexibilitu počas pandémie koronavírusu. Informuje o tom portál foxbusiness.com.

Viac pružnosti pre kolegov

“Robíme tento krok, aby sme kolegom ponúkli viac pružnosti pri vytváraní rovnováhy medzi pracovnými a rodinnými povinnosťami,” uviedol generálny riaditeľ firmy Stephen Squeri.

Avšak predĺženie platnosti tejto pracovnej politiky neovplyvní plán poskytovateľa finančných služieb na postupné znovuotvorenie kancelárií.

Postupne otvárajú kancelárie

Firma American Express začala postupne otvárať kancelárie v New Yorku a Londýne, pričom pre návrat na pracovisko sa v prvej etape rozhodlo približne 10 percent zamestnancov.

Okrem toho firma začala postupné otváranie takmer 30 kancelárií inde vo svete, väčšinou v Európe a Ázii, kde miera šírenia nákazy koronavírusom zostáva nízka.

Viac k témam: Ekonomické dopady koronavírusu, práca z domu
Zdroj: Webnoviny.sk – Kartová spoločnosť American Express umožní zamestnancom prácu z domu až do júna 2021 © SITA Všetky práva vyhradené.